Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

AJUNTAMENT

SALUTACIÓ

 

Benvolguts veïns i veïnes, benvolguts visitants.


Us saludem des de l’equip de govern que encapçalo i us donem la benvinguda. Aquesta web pretén ser una eina de comunicació i gestió i un punt d’informació de la quotidianitat del nostre municipi.

Com a eina de comunicació i gestió hem procurat construir una web clara i funcional on posem a l’abast dels ciutadans la gestió online de tot el ventall de tràmits municipals i facilitem el contacte amb l’Ajuntament, a més d’incidir en la transparència de la gestió municipal.

Com a eina d’informació posem a l’abast de qualsevol ciutadà la informació del dia a dia de Bassella i obrim una finestra al món amb als atractius del nostre municipi.

Us encoratgem a fer servir aquesta eina que posem a la vostra disposició tant per ser partícips de la vida municipal com per a descobrir aquest bonic municipi, situat al sud de l’Alt Urgell, cruïlla de les conques del riu Segre i La Ribera Salada i balcó de l’Embassament de Rialb.

Agraïm la vostra visita i restem a la vostra disposició per qualsevol comentari o suggeriment.

Salutacions

Cristina Barbens Casals 

Horari de l’Ajuntament:  De dilluns a divendres de 9:15h a 15h. Dimecres de 16 h. a 20 h.

Per agilitzar el calendari  i el funcionament de l’ajuntament les visites amb l’alcalde i l’arquitecte municipal s’han de concertar prèviament: 

  • L’alcalde serà a l’Ajuntament dilluns de 10 h. a 15 h. i dimecres de 16 h. a 19 h.. Horaris de visita a concertar matí o tarda al telèfon 973462724 o mail ajuntament@bassella.cat
  • L’arquitecte hi serà primer i tercer dimecres de mes de 18 h. a 19 h.. Només atendrà visites concertades al telèfon 973462724 o mail ajuntament@bassella.cat