Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

LA PLATJA D’OGERN DISPOSA, DES D’AQUEST MES D’AGOST, D’UN ESPAI DE JOCS INFANTILS NOU I ACCESSIBLE.

DILLUNS 07 AGOST 2023

La nova àrea de joc inclou elements de jocs per infants d’edats diverses, de 0 a 15 anys, de manera que puguin fer exercici mentre juguen en grans estructures i multijocs dissenyats perquè experimentin i exercitin el seu equilibri corporal, de forma individual o col·lectiva

Els elements estan instal·lats entre el bosc de ribera de l'enclavament i les característiques estan d'acord amb l'espai, tant en materials (fusta) com en forma (troncs originals) i entre ells destaca la torre principal pentagonal de 5,9 m. d’alçada amb plataforma de llistons i tobogan recte obert. Algunes de les estructures són accessibles per a la diversitat funcional dels possibles usuaris.

Tota l’àrea de joc ha estat “equipada amb sorra” per garantir la seguretat en cas de caigudes.

Aquesta actuació, juntament amb 16 actuacions més, forma part del subprojecte “Segre Rialb: Estació Nàutica d’Interior”, presentat pel Consorci Segre Rialb, que obtingué 2,5 milions d’euros del fons Next Generation de la UE en la convocatòria extraordinària dels Plans de Sostenibilitat Turística 2021, i que es desplega en tres anualitats.

Fitxers adjunts